martes, 25 de mayo de 2010

ÈTICA!

¿Es legítim usar la violència contra un tirà?

Un home del tot famós (sense posar-se en noms de cap tipus), que ha estat matant, violant la intimitat i torturant a éssers humans, durant 30 anys de la seua vida. Pensem. Mereix algun tipus de càstig? Alguns pensaven que si, altres que no.

Els que pensaven que aquell home era mereixedor de algun tipus de càstig, havia de ser torturat, maltractat de per vida. Pensaven que si ell ho passava mal, ells es sentirien millor. Ho feien, per que ells havien patit algun tipus de maltractament, o bé algun pare, germà havia mort. Patriota, un amic, un conegut, un amor, simplement una ésser viu. Degut a aquell tirà. Tot era odi.

I que fem en aquells que pensaven que no? Que aquell home no era mereixedor de patir allò que ell havia fet patir? Que fem? Ells ho pensaven així, per que ningú és capaç de matar a algú per rencor, o per odi, no cregueu?

Hauríem de viure en un mon on tots ens coneguérem. No cregueu? Algun lloc on pensar, sentir, escoltar, ser feliç, fora cosa de tots. Ser tu mateix, sense odio, sense barreres, sense dictadures, sense VIOLÈNCIA!!!

Per a mi la violència no es legítima en cap persona, situació o motiu.

Violència? Això no es vida...

No hay comentarios:

Publicar un comentario