lunes, 17 de mayo de 2010

Activitat 3. ARGUMENT.

I. A continuació us presentem un text on s’explica l’argument de la pel•lícula, però té errors de contingut, ortografia i expressió. Torneu a redactar-ho correctament.

La història transcorre durant la II Guerra Mundial la pel•lícula narra la història d’un gran grup de soldats del ban nacional que sense demanar permís emprenen la temerària acció d’infiltrar-se en el poble del costat ‘’zona republicana’’ per a robar una vaqueta i així, emprenyar-los les festes i de pas, menjar-se la vaca, per a posar la moral de les tropes republicanes a prova d’obusos esta missió es va convertir en una odissea dónes del moment en què arribaren a eixa plaça de bous, a causa dels continus combats que van esclatant.

La historia transcorre durant la Guerra Civil. La pel•lícula narra la història d’un gran grup de soldats del bàndol republicà, que sense demanar permís emprenen la temerària acció d’infiltrar-se en el poble del costat ‘’zona nacional’’ per a robar una vaqueta i així, emprenyar les festes i de pas, menjar-se la vaca, per a posar, la moral de les tropes republicanes a prova d’obusos. Aquesta missió es va convertir en una odissea dónes del moment en què arribaren a eixa plaça de bous, a causa dels continus combats que van esclatant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario